Faresa Academy

Bij Faresa delen we graag onze kennis. Dat doen we via interne opleidingen en trainingen voor onze medewerkers, maar ook extern. We investeren graag in jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

OPLEIDINGEN

We bieden je opleidingen, trainingen en supervisie aan. Als zorgprofessional kan je je bijscholen via trainingen rond specifieke topics rond welzijn. De eerstvolgende opleiding kan je hier onderaan vinden. Blijf je graag op de hoogte van alle opleidingen en nieuws binnen Faresa, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

PIEKERTRAINING 'WORRY LESS, RELAX MORE'

Piekeren doen we allemaal wel eens, maar wanneer het je dagelijkse leven gaat beheersen, wordt het tijd om dit gepieker aan te pakken. Tijdens deze training leer je anders om te gaan met piekergedachten en sneller in te grijpen wanneer deze beginnen te ontstaan.

 

De training bestaat uit 4 sessies van 1,5u.

Data: 21/05, 28/05, 04/06 en 11/06 om 18u.

Locatie: Faresa Hasselt.

 

Prijs: €140. Indien je inschrijft voor 8 mei: €130. Schrijf je snel in, plaatsen zijn beperkt! Link naar het inschrijvingsformulier: : https://forms.gle/htTf8PgaKBpCFKJr9. Voor meer informatie, mail naar charlotte.hoedemakers@faresa.be.

SUPERVISIE

Bij Faresa krijg je de mogelijkheid om supervisie te volgen bij Jaak Beckers, psycholoog en gedragstherapeut bij Faresa. Ook wel bekend van de reeks 'Therapie" op Canvas. Jaak Beckers is er één van de 7 therapeuten die de deuren van zijn spreekkamer opent. Therapie geeft ons voor het eerst een intieme en toch discrete blik op de relatie tussen de therapeut en zijn cliënt en vanaf 20 maart 8 weken lang te zien op Canvas om 21u20. Als psycholoog, zorgprofessional of coach kan je je laten begeleiden bij Faresa met Jaak Beckers als supervisor. Ook als huidige praktijkeigenaar kan je je bij ons aanlsuiten.

MEER INFO
info@faresa.be

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55