Faresa Academy

Bij Faresa delen we graag onze kennis. Dat doen we via interne opleidingen en trainingen voor onze medewerkers, maar ook extern. We investeren graag in jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

OPLEIDINGEN

We bieden je opleidingen, trainingen en supervisie aan. Als zorgprofessional kan je je bijscholen via trainingen rond specifieke topics rond welzijn. De eerstvolgende opleiding kan je hier onderaan vinden. Blijf je graag op de hoogte van alle opleidingen en nieuws binnen Faresa, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

PIEKERTRAINING 'WORRY LESS, RELAX MORE'

Piekeren doen we allemaal wel eens, maar wanneer het je dagelijkse leven gaat beheersen, wordt het tijd om dit gepieker aan te pakken. Tijdens deze training leer je anders om te gaan met piekergedachten en sneller in te grijpen wanneer deze beginnen te ontstaan.

 

De training bestaat uit 4 sessies van 1,5u.

Data: 21/05, 28/05, 04/06 en 11/06 om 18u.

Locatie: Faresa Hasselt.

 

Prijs: €140. Indien je inschrijft voor 8 mei: €130. Schrijf je snel in, plaatsen zijn beperkt! Link naar het inschrijvingsformulier: : https://forms.gle/htTf8PgaKBpCFKJr9. Voor meer informatie, mail naar charlotte.hoedemakers@faresa.be.

SUPERVISIE

Bij Faresa krijg je de mogelijkheid om supervisie te volgen bij Jaak Beckers, psycholoog en gedragstherapeut bij Faresa. Ook wel bekend van de reeks 'Therapie" op Canvas. Jaak Beckers is er één van de 7 therapeuten die de deuren van zijn spreekkamer opent. Therapie geeft ons voor het eerst een intieme en toch discrete blik op de relatie tussen de therapeut en zijn cliënt en vanaf 20 maart 8 weken lang te zien op Canvas om 21u20. Als psycholoog, zorgprofessional of coach kan je je laten begeleiden bij Faresa met Jaak Beckers als supervisor. Ook als huidige praktijkeigenaar kan je je bij ons aanlsuiten.

MEER INFO
info@faresa.be

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55