Expertisecentrum eetstoornissen

 

Als je worstelt met je lichaamsbeeld of -beleving of je op zoek bent naar een gezonde(re) relatie met voeding.


De diëtist van Faresa helpt je een gezonde(re) relatie opbouwen met je eigen lichaam, lichaamsbeeld en voedingspatroon. Kan je daarbij wat extra hulp gebruiken, dan slaan jullie de handen in elkaar met een van onze psychologen en/of psychomotorisch therapeuten om een oplossing op jouw maat te vinden. 

 

Er wordt stap voor stap gewerkt, op jouw tempo. Jij stelt je eigen doelstellingen en wij helpen je deze te bereiken.


Zit jij met vragen, ben je bezorgd om iemand uit je omgeving of denk je dat begeleiding rond voeding en lichaamsbeleving jou een stap verder kan helpen? Kom dan gerust eens langs bij onze diëtist.

 


Een afspraak maken via het secretariaat van Faresa

 

Wenst u een afspraak te maken met onze diëtist in Hasselt, dan kan u contact opnemen met het secretariaat van Faresa via het nummer 011 75 80 55.

 

Wenst u uw afspraak te annuleren, doe dit dan ten laatste 48u voor de aanvang van uw afspraak. Annuleert u laattijdig, dan zal Faresa de afspraak alsnog aanrekenen. Neem contact op met het secretariaat van Faresa op het nummer 011 75 80 55.

 


Zelf een afspraak maken via het boekingssysteem

 

Via onderstaand boekingssysteem kan u een afspraak maken met onze diëtist in Hasselt. Na het maken van een afspraak zal u een bevestigingsmail ontvangen. Let op: deze bevestigingsmail kan in uw spamfolder terechtkomen.

 

Heeft u nog vragen of vindt u de bevestigingsmail niet meteen terug, neem dan gerust contact op met het secretariaat van Faresa op het nummer 011 75 80 55.

 

Een eerste consult duurt 60 minuten, zo kan er uitvoerig stilgestaan worden bij uw hulpvraag. Wenst u nadien verder op consultatie te komen bij onze diëtist, dan kiest u voor een vervolgconsult in onderstaand boekingssysteem. 


Wenst u uw afspraak te annuleren, doe dit dan ten laatste 48u voor de aanvang van uw afspraak. Annuleert u laattijdig, dan zal Faresa de afspraak alsnog aanrekenen.

 


Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55