An Nackom (°1971) studeerde af als maatschappelijk werker in 1993. Daarna heeft ze een lange loopbaan van HR manager en HR professional, trainer, assessor en outplacementcoach achter de rug voor verschillende organisaties zoals Belgacom, Selor, Ethias, Friesland Campina, ACV, Tropicana, … Ze begeleidt sinds 2005 gedupeerden van ontslagen, falingen en herstructureringen (Ford, General Motors, Carrefour,…). Maar ook mensen die vastlopen in hun loopbaan vinden een luisterend oor bij An. Mensen begeleiden in hun loopbaan is haar passie vandaar dat haar teller al op meer dan 1000 coachings staat.  Haar sterktes zijn haar empathisch vermogen, haar dynamiek en enthousiasme maar zeker ook de kennis van de sociale wetgeving, werkloosheidswetgeving, statuut van de zelfstandige en het sociaal zekerheidsrecht zodat ze met jou kan meedenken en jou van heel wat loopbaanpistes kan laten proeven. Sinds 2018 is An ook opleidingscoördinator van de opleiding HR – support aan UCLL. Deze opleiding ligt in het verlengde van haar loopbaancoaching daar ze het graduaatstraject (volwassenonderwijs) van de opleiding HR-support heeft uitgewerkt zodat dit eveneens voor werkenden, die zich willen omscholen en/of bijscholen, een haalbare kaart is om te ondernemen. Levenslang leren en aan loopbaanreflectie doen, is iets wat we ons eigen moeten gaan maken om gelukkig te blijven in onze job. An helpt je hier graag mee verder!

An vervolmaakte zich verder in het coachen door een opleiding "Career Coach" te volgen aan de Universiteit van Antwerpen (2015) en in 2018 volgde ze bij Luk Dewulf de methodiek rond talenten en de methodiek van dr. Prof. Marinka Kuijpers rond loopbaancompetenties. Ze blijft zeker de arbeidsmarkttendenzen nauwgezet opvolgen en kent de arbeidsmarkt zeer goed. Door haar ervaring als assessor bij verschillende instanties, weet ze ook welke vacatures mogelijks bij jouw profiel kunnen matchen.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55