An Nackom (°1971) studeerde af als maatschappelijk werker in 1993. Daarna heeft ze een lange loopbaan van HR manager en HR professional, trainer, assessor en outplacementcoach achter de rug voor verschillende organisaties zoals Belgacom, Selor, Ethias, Friesland Campina, ACV, Tropicana, … Ze begeleidt sinds 2005 gedupeerden van ontslagen, falingen en herstructureringen (Ford, General Motors, Carrefour,…). Maar ook mensen die vastlopen in hun loopbaan vinden een luisterend oor bij An. Mensen begeleiden in hun loopbaan is haar passie vandaar dat haar teller al op meer dan 1000 coachings staat.  Haar sterktes zijn haar empathisch vermogen, haar dynamiek en enthousiasme maar zeker ook de kennis van de sociale wetgeving, werkloosheidswetgeving, statuut van de zelfstandige en het sociaal zekerheidsrecht zodat ze met jou kan meedenken en jou van heel wat loopbaanpistes kan laten proeven. Sinds 2018 is An ook opleidingscoördinator van de opleiding HR – support aan UCLL. Deze opleiding ligt in het verlengde van haar loopbaancoaching daar ze het graduaatstraject (volwassenonderwijs) van de opleiding HR-support heeft uitgewerkt zodat dit eveneens voor werkenden, die zich willen omscholen en/of bijscholen, een haalbare kaart is om te ondernemen. Levenslang leren en aan loopbaanreflectie doen, is iets wat we ons eigen moeten gaan maken om gelukkig te blijven in onze job. An helpt je hier graag mee verder!

An vervolmaakte zich verder in het coachen door een opleiding "Career Coach" te volgen aan de Universiteit van Antwerpen (2015) en in 2018 volgde ze bij Luk Dewulf de methodiek rond talenten en de methodiek van dr. Prof. Marinka Kuijpers rond loopbaancompetenties. Ze blijft zeker de arbeidsmarkttendenzen nauwgezet opvolgen en kent de arbeidsmarkt zeer goed. Door haar ervaring als assessor bij verschillende instanties, weet ze ook welke vacatures mogelijks bij jouw profiel kunnen matchen.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55