Ilona Becks (°1971) studeerde af in 1995 aan de K.U.Leuven als licentiaat in de Arbeids- en Organisatiepsychologie.  Haar stage liep ze in het U.Z. Gasthuisberg Leuven op de Human Resource afdeling waar ze haar passie voor HR mocht ontdekken en uitoefenen.  Daarna behaalde ze aan de K.U.Leuven een master in de Sociale en Culturele Antropologie.  Doorheen haar loopbaan is Ilona vooral actief als HR-consultant in diverse HR-domeinen. 

In meerdere bedrijven was ze verantwoordelijk voor het selectieproces. Daarnaast gaf ze opleidingen in meerdere HR-topics en fungeerde ze als HR-coach waarbij ze organisaties adviseerde inzake personeelsbeleid. 

De laatste jaren nam ze daar de rol van loopbaancoach bij. Haar focus ligt op talent en ze vertrekt van je sterktes. Ilona helpt je om jezelf te ontdekken, zodat je inzicht krijgt in je vaardigheden en competenties. Ze staat stil bij wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt om je energiek te voelen in je werk. Iedereen is uniek en kostbaar en als Ilona er in slaagt om mensen op weg te helpen om  dit buitengewone geheel van capaciteiten, talenten en competenties te laten floreren, dan is haar missie geslaagd! Met haar jarenlange ervaring kan ze je inzicht verschaffen in welke job bij je past.   

Sinds enkele jaren werkt Ilona als zelfstandige en is zaakvoerder. Binnen Faresa startte ze als zelfstandig erkend loopbaancoach. Ilona is geregistreerd bij de Psychologencommissie (erkenningsnummer 712119212)

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55