Ilona Becks (°1971) studeerde af in 1995 aan de K.U.Leuven als licentiaat in de Arbeids- en Organisatiepsychologie.  Haar stage liep ze in het U.Z. Gasthuisberg Leuven op de Human Resource afdeling waar ze haar passie voor HR mocht ontdekken en uitoefenen.  Daarna behaalde ze aan de K.U.Leuven een master in de Sociale en Culturele Antropologie.  Doorheen haar loopbaan is Ilona vooral actief als HR-consultant in diverse HR-domeinen. 

In meerdere bedrijven was ze verantwoordelijk voor het selectieproces. Daarnaast gaf ze opleidingen in meerdere HR-topics en fungeerde ze als HR-coach waarbij ze organisaties adviseerde inzake personeelsbeleid. 

De laatste jaren nam ze daar de rol van loopbaancoach bij. Haar focus ligt op talent en ze vertrekt van je sterktes. Ilona helpt je om jezelf te ontdekken, zodat je inzicht krijgt in je vaardigheden en competenties. Ze staat stil bij wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt om je energiek te voelen in je werk. Iedereen is uniek en kostbaar en als Ilona er in slaagt om mensen op weg te helpen om  dit buitengewone geheel van capaciteiten, talenten en competenties te laten floreren, dan is haar missie geslaagd! Met haar jarenlange ervaring kan ze je inzicht verschaffen in welke job bij je past.   

Sinds enkele jaren werkt Ilona als zelfstandige en is zaakvoerder. Binnen Faresa startte ze als zelfstandig erkend loopbaancoach. Ilona is geregistreerd bij de Psychologencommissie (erkenningsnummer 712119212)

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55