Mieke Borghgraef (°1986) studeerde in 2008 af als bachelor in de orthopedagogie. Ze begeleidde, binnen de gedwongen hulpverlening, jongeren (en hun context) met uiteenlopend, vaak meervoudig probleemgedrag. Samen met hen ging ze doelmatig en oplossingsgericht op pad om o.a. het functioneren van de jongere in het gezin, op school en werk, ... te verbeteren en om gezonde relaties met leeftijdsgenoten aan te gaan. In 2013 rond ze de studie Multidimentionele Familietherapie (MDFT) af (evidence bases, ontwikkeld door: Center for Treatment on Adolescent Drug Abuse van de universiteit van Miami)

Verder volgde ze een opleiding Begeleidend werken met assistentie van dieren (BLAD) en op dit moment volgt ze een Postgraduaat Psychotherapie in de interactionele vormgeving (2018-2022)

Mieke werkt nu als teamcoach in de sociale sector(VAPH). Vanuit het middenkader denkt ze na over het beleid en geeft dit samen met de teams vorm. Dynamieken binnen teams zijn uniek. Ze ziet het als een uitdaging om elke dag in te zetten op de kwaliteiten van ieder individu om zo een sterker team te bekomen.

Al meer dan tien jaar is Mieke actief in de sociale sector, werken met teams en mensen geeft haar energie. Als loopbaancoach vertrekt Mieke vanuit jouw unieke vraag om samen een veranderingstraject op te starten dat door en voor jou vorm krijgt

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiëntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55