psycholoog kinderpsycholoog coaching opleidingen
 

Pilootproject voor de primaire preventie van burn-out

Is jouw organisatie bezig met preventie rond burn-out en plannen jullie hier binnenkort enkele acties rond? Dan is er goed nieuws! Tot 15 september kan je bij de Nationale Arbeidsraad een projectaanvraag indienen. Goedgekeurde projecten ontvangen tot 8000 euro. Voor deze subsidie dien je beroep te doen op een deskundige begeleidende organisatie met expertise in de preventie en behandeling van stress en burn-out. Meer informatie, de voorwaarden en het inschrijvingsformulier vind je op https://lnkd.in/eXVxz8CFARESA ALS PROFESSIONELE BEGELEIDER

Bij FARESA beschikken we over de ervaring én expertise om jouw organisatie te begeleiden bij je project. Neem zeker eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

 

ONS AANBOD

Wij geven je graag enkele voorbeelden van wat wij met Faresa voor jou kunnen betekenen i.k.v. primaire preventie rond burn-out.
We benoemen deze maatregelen als voorbeeldmaatregelen omdat de precieze keuze en uitwerking afhankelijk is van de organisatie in kwestie en de beslissingen van de werkgroep beleid.

STAP 1

Een eerste stap verloopt face-to-face, namelijk het installeren van de werkgroep beleid. De werking ervan begeleiden en hen helpen om maatregelen voor te stellen en advies te verlenen bij de implementatie van evidence-based maatregelen.

 

STAP 2

In een tweede stap komen de blended maatregelen aan bod. Faresa zal de organisatie helpen om groepen van werknemers te coachen of trainen inzake primaire-burnoutpreventie. We richten ons hierbij op deelnemers aan werkgroep beleid en aan leidinggevenden.

 

STAP 3

In een derde stap volgt een sensibiliseringscampagne waarbij alle werknemers via digitale weg informatie krijgen ten behoeve van primaire preventie burn-out (gefaseerd en thematisch) en benaderd worden met een project rond feedbackcultuur (bedrijfscultuur)

Faresa faciliteert in elke stap het proces en bewaakt het evidence-based gehalte (naar inhoud en keuze parameters ter evaluatie) en de consensus binnen de werkgroep beleid opdat de geïmplementeerde maatregelen gedragen zouden zijn door alle actoren binnen de organisatie en het meest effect kunnen hebben.  

 

MEER WETEN?

Neem contact met ons op via b2b@faresa.be of het nummer 011/75 80 55


Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

1 maart 2018

Breakfast@Faresa

psycholoog kinderpsycholoog coaching opleidingen psychotherapie

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.
psycholoog kinderpsycholoog coaching opleidingen psychotherapie

Faresa Antwerpen
03/294 73 02

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
016/46 80 55

Faresa Brussel
0800/63 889

Faresa Geel
014/73 83 87

Faresa Dilsen-Stokkem
089/21 48 58

Faresa Genk
089/36 73 30