Wat kan je verwachten?  

Je komt terecht bij professionele coaches die gecertificeerd zijn. Zij hebben dus alle competenties van een goede coach in zich en respecteren de deontologische code van coaches. Daarnaast hebben de meeste coaches een ruime ervaring in de bedrijfswereld, ze zijn dus niet altijd hulpverlener geweest. Zij hebben zelf ook een ontwikkelingstraject achter de rug en hebben bovendien de kennis, ervaring en methodes om jou door je vragen te leiden. Zij zijn een klankbord, ze dagen je uit, ondersteunen je en geloven in jouw potentieel.

Kom je bij onze loopbaancoaches met je loopbaanvragen, dan zullen naar je luisteren, zonder te oordelen, vragen stellen, die jou helpen om de realiteit vanuit verschillende hoeken te bekijken. Door vraagstelling en/of oefeningen worden je talenten en competenties in kaart gebracht.
Zodat je terug opties en mogelijkheden ziet, die je daarvoor niet zag en bewuste keuzes kan maken in je leven. Zo ontdek je pistes die je op je eentje nog niet had gezien of die je niet voor mogelijk hield. Zo zie je met welke bril jij naar je situatie en je loopbaan kijkt en welk gevolg dat heeft en hoe je dat beeld kan verruimen zodat je je beter voelt dan voorheen.

Samen kijken we waarin je wil groeien of welke andere interesses op je liggen te wachten om verder te exploreren in de toekomst.

Je dient het zelf te doen, niet alleen te doen. Samen met onze loopbaancoach ga je op ontdekkingsreis.

In onze loopbaantrajecten ondervinden we dat mensen vaak nog te lang wachten vooraleer ze een loopbaancoach contacteren. De mogelijke effecten van (loopbaan)coaching zijn nog onvoldoende gekend. Vele van onze coachees zeggen: “had ik dit maar eerder gedaan!”, ik wist niet dat ik na enkele uren coaching al tot inzichten zou komen.
Wacht niet tot je helemaal ongelukkig bent in je job of tot je een burn-out hebt of wordt ontslagen. Eigenlijk is dat jammer want dan is er al een kloof met het ervaren van je potentieel. 

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiëntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55