Wat kan je verwachten?  

Je komt terecht bij professionele coaches die gecertificeerd zijn. Zij hebben dus alle competenties van een goede coach in zich en respecteren de deontologische code van coaches. Daarnaast hebben de meeste coaches een ruime ervaring in de bedrijfswereld, ze zijn dus niet altijd hulpverlener geweest. Zij hebben zelf ook een ontwikkelingstraject achter de rug en hebben bovendien de kennis, ervaring en methodes om jou door je vragen te leiden. Zij zijn een klankbord, ze dagen je uit, ondersteunen je en geloven in jouw potentieel.

Kom je bij onze loopbaancoaches met je loopbaanvragen, dan zullen naar je luisteren, zonder te oordelen, vragen stellen, die jou helpen om de realiteit vanuit verschillende hoeken te bekijken. Door vraagstelling en/of oefeningen worden je talenten en competenties in kaart gebracht.
Zodat je terug opties en mogelijkheden ziet, die je daarvoor niet zag en bewuste keuzes kan maken in je leven. Zo ontdek je pistes die je op je eentje nog niet had gezien of die je niet voor mogelijk hield. Zo zie je met welke bril jij naar je situatie en je loopbaan kijkt en welk gevolg dat heeft en hoe je dat beeld kan verruimen zodat je je beter voelt dan voorheen.

Samen kijken we waarin je wil groeien of welke andere interesses op je liggen te wachten om verder te exploreren in de toekomst.

Je dient het zelf te doen, niet alleen te doen. Samen met onze loopbaancoach ga je op ontdekkingsreis.

In onze loopbaantrajecten ondervinden we dat mensen vaak nog te lang wachten vooraleer ze een loopbaancoach contacteren. De mogelijke effecten van (loopbaan)coaching zijn nog onvoldoende gekend. Vele van onze coachees zeggen: “had ik dit maar eerder gedaan!”, ik wist niet dat ik na enkele uren coaching al tot inzichten zou komen.
Wacht niet tot je helemaal ongelukkig bent in je job of tot je een burn-out hebt of wordt ontslagen. Eigenlijk is dat jammer want dan is er al een kloof met het ervaren van je potentieel. 

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55