HOE GAAN WE TE WERK? 

 We starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. We leren elkaar kennen, je bespreekt je situatie en loopbaanvragen en we maken afspraken. Hier leggen we de basis voor onze verdere samenwerking.


Dan volgt er 4 tot 8u loopbaancoaching, die afhankelijk van je loopbaanvragen in verschillende tijdsblokken van 1u, 1,5u of 2u telkens kunnen opgenomen worden, dewelke we je begeleiden in het opstellen en bijsturen van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).
Tussen de gesprekken door zet je de door jou gekozen eerste stap(pen) die je dichter bij een antwoord op je loopbaanvraag brengt.  Op jouw vraag kan je coach je tevens opdrachten meegeven, die je thuis kan maken en die je een beter inzicht geven in jezelf, je loopbaan, je talenten, interesses, waarden, …

Mocht de voorziene tijdsspanne niet voldoende zijn of mochten zich andere thema's aandienen die niet direct met je loopbaan te maken hebben, dan kan je met je coach bespreken welk coaching- en/of opleidingstraject voor jou aangewezen is.

Na elke blok van 4u, heb je recht op een nazorggesprek van een half uur, geheel vrijblijvend.


Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55