Zorgen voor welzijn?

Fijn, want samen kunnen we onze ambitie waarmaken. We zijn steeds geïnteresseerd om nieuwe potentiële collega's te ontdekken. Kan je je vinden in onze missie en ons aanbod? Indien je je ook kan vinden in de drie rollen die elke Faresa-medewerker op het lijf geschreven moeten zijn, horen we graag snel van je!

 • de rol van deskundige: we gaan ervan uit dat je een expert bent of wilt worden in je vak. Of je nu ingezet wordt in het aanbod voor individuen en/of organisaties, de kwaliteitseisen voor beide afdelingen gelden, we verwachten dat je je verdiept en continu bijschoolt in datgene dat je uitdraagt. De Faresa-medewerkers zijn maandelijks in intervisie, supervisie of andere vorm die bijdraagt tot de ontwikkeling (v.b. internationale congressen of workshops). Je bent een scientist-practitioner van het eerste uur.
 • de rol van collega: we willen niet enkel zorgen voor het welzijn van de collega's, maar ook voor elkaar. De rol van collega behartig je door ook voor de collega's een luisterend oor te bieden en zonder voorbehoud hulp te bieden waar nodig, dit in woord en daad. 
 • de rol van ambassadeur: je draagt de vlag Faresa met fierheid en versterkt het imago van onze familie door kennis te verspreiden over datgene waar we mee bezig zijn, al dan niet via de sociale media, maar minstens binnen eigen kring. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste troeven en die mogen gezien en gehoord worden om zoveel mogelijk individuen en organisaties te laten kennis maken met ons aanbod.

Faresa investeert in haar medewerkers: in 2019 werd het esf-project "welzijn voor een psychologenequipe" afgerond en vervolgens werd een project "werkbaar werk opgestart" dat in 2020 zal uitgerold worden.

Je kan spontaan solliciteren of naar aanleiding van een vacature.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Hasselt
011/75 80

Faresa Brussel
011/75 80 55