Charlene Willems

Office assistant

Hasselt

Met mijn achtergrond in administratie ontzorg ik niet alleen de praktijk, maar sta ik ook als vriendelijk gezicht bij de receptie. Een soort administratieve duizendpoot, zeg maar. Naast mijn werk ben ik een trotse moeder van twee geweldige dochters en een zoon. Mijn aanpak? Administratieve taken aanpakken met een glimlach en een vleugje warm onthaal.

“Maak bewust gebruik van je kostbare tijd” - Charlene Willems

charlene willems

Mijn achtergrond

Ik beschik over een graduaat boekhouding, behaald bij de Thomas More Hogeschool en heb nadien ervaring opgedaan waarbij boekhoudkundige taken centraal stonden. Mijn ambitie reikte echter verder dan uitsluitend boekhoudkundige taken en ik wilde mijn schouders zetten onder de administratie en operationele ondersteuning in een interessante context.   

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Gezien mijn onthaalfunctie ben ik in feite het eerste aanspreekpunt om je wegwijs te maken in contact met Faresa, of het voor jou persoonlijk is of als bedrijf, via mij kom je bij de juiste expert, psycholoog, coach of consultant terecht. Voor administratieve, financiële vragen ben ik zelf verantwoordelijk en hier zou ik je meteen verder kunnen helpen.


Wat mij typeert

  • Out-of-the box denken en doen
  • Warm onthaal en hulpvaardig

Mijn rol

De Faresa klant warm welkom heten in het contact met onze organisatie, een onthaal bieden waar mensen zich comfortabel voelen om de vragen te stellen die om antwoorden vragen. Ik wil met mijn bijdrage zorgen dat mensen graag beroep doen op Faresa en dat ze elk onderdeel van onze aanpak positief en professioneel ervaren. Zowel de begeleiding, maar ook alle processen die ondersteunend of omkaderend zijn.

Mijn vrijetijdsbesteding

Buiten mijn professionele leven vind ik voldoening in tijd doorbrengen met mijn kinderen.

Heb je vragen of ben je benieuwd of een plek bij Faresa iets voor jou is? Neem hier contact met me op.