Hannah Gysemans

Klinisch psycholoog in opleiding

Hasselt

Ik droom er al van toen ik klein was om psycholoog te worden. Ik ben een psycholoog in opleiding en ondersteun volwassenen in hun reis naar mentale gezondheid.

“You're braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think.” - Christopher Robin

faresa-team-hannah

Mijn achtergrond

Gedreven door mijn droom om psycholoog te worden, begon ik in 2018 aan de KU Leuven met mijn studie in klinische psychologie (optie volwassenen). Mijn benadering is voornamelijk gebaseerd op cognitieve gedragstherapie, verrijkt met elementen van de cliëntgerichte stroming. Tijdens mijn stages kwam ik in contact met een breed scala aan uitdagingen, waaronder stemmings- en angstklachten, stress en psychosomatische problemen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Stemmings- en angstklachten
  • Stressmanagement
  • Psychosomatische problemen
  • Persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht

Wat mij typeert

  • Een integratieve aanpak van cognitieve gedragstherapie met cliëntgerichte elementen
  • Een empathische en ondersteunende houding
  • Focus op het versterken van zelfinzicht en persoonlijke groei

Mijn aanpak

Ik geloof in een persoonlijke en op maat gemaakte benadering, waarbij ik samen met jou op zoek ga naar de onderliggende oorzaken van je uitdagingen en de beste manieren om deze aan te pakken. Mijn doel is om je te helpen je eigen mogelijkheden te ontdekken en te benutten, zodat je een meer vervuld en evenwichtig leven kunt leiden.

Mijn persoonlijkheid

Buiten mijn professionele leven vind ik ontspanning in fitness, wandelen, koken en genieten van lekker eten. Deze activiteiten helpen me om in balans te blijven en geven me energie.

“Klaar om jouw uitdagingen aan te pakken? Ik ben hier om je te ondersteunen”