Compleet platform voor mentaal welzijn

Prioriteit geven aan mentaal welzijn is nodig, maar vaak niet evident. Met de kracht van technologie maken we mentale zorg toegankelijker en efficiënter dan ooit. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning voor jezelf of voor je medewerkers, Faresa biedt een allesomvattend digitaal-menselijk welzijnsplatform waar diagnostiek en interventie hand in hand gaan. Digitale diagnostiek (DDx) en digitale therapeutische interventies (DTx) vormen de kern van ons wetenschappelijk onderzoek en zijn speciaal ontworpen om jou of je medewerkers op de meest efficiënte manier te begeleiden naar mentale gezondheid.

slaapcheck

Digitale diagnostiek (DDx)

We zetten ons bij Faresa volop in voor een nauwkeurige en betrouwbare diagnose van mentale gezondheidsklachten en vullen meer dan 15 jaar ervaring in traditionele diagnostiek aan met digitale psychodiagnostiek. Hierbij bieden we via gebruiksvriendelijke tools op app of web de mogelijkheid om zelf je mentale gezondheid te evalueren op gebieden zoals stress, burn-out, vitaliteit, slaap, focus, ergonomie of werknemerstevredenheid. Onze experts vullen nadien deze via smartphone of wearable verkregen informatie aan met hun klinisch oordeel, zodat we samen tot een betrouwbare diagnose komen.

Klaar om de controle over je mentaal welzijn terug in handen te nemen?

piekeren

Digitale therapeutische interventies (DTx)

We ondersteunen zowel jou als je medewerkers met digitale interventies die het mentaal welzijn bevorderen. Ons uniek digitaal-menselijk welzijnsplatform creëert een naadloze overgang van online zelfhulp bij milde klachten naar persoonlijke begeleiding door professionele psychologen bij matige of ernstige klachten. De mate van digitale of persoonlijke ondersteuning wordt volledig afgestemd op de ernst en de aard van de klachten. Bovendien bestrijkt ons aanbod van e-learning modules een breed spectrum aan thema’s zoals stress en burn-out, leiderschap, depressie, angst, alcohol en drugs, perfectionisme, piekeren, slaap, zelfbeeld en levensstijl.

platform

Een compleet welzijnsplatform

Of je nu preventief aan de slag wil of herstellende bent, we bieden met ons welzijnsplatform een totaaloplossing om te werken aan je mentale gezondheid dat gestoeld is op wetenschap en praktijkervaring. Als individu, zorgprofessional of bedrijf kan je een abonnement nemen op ons platform.

faresa-team

Maak kennis met het Faresa-team

Onze experten begeleiden jou, je dierbaren of werknemers naar een verbeterde mentale gezondheid en doen dit door gebruik te maken van innovatieve technologie. Maak kennis met onze psychologen, consultants en technische experten om te weten welke digitale oplossingen matchen met jouw uitdaging.

Partnerships

We werken samen met diverse partners om onderzoek en ontwikkeling verder vorm te geven en onze impact te versterken. We streven ernaar om samen innovatieve oplossingen te creëren en professionals op te leiden die klaar zijn voor de mentale gezondheidszorg van morgen. Ongeacht of we het individu benaderen vanuit een professionele of persoonlijke invalshoek.

logo-Sony

“Samen met Sony werken we aan de ontwikkeling van een nieuw type wearable om chronische stress te meten. De wearables die nu voorhanden zijn meten piekstress en in de begeleiding van chronische stress en depressieve klachten zijn we er als psycholoog en cliënt niet zo veel mee. We zoeken dus naar een goede oplossing om meer impact te hebben door tech-enabled care. Dit onderzoeksproject is tevens goedgekeurd door de ethische commissie van het UZA”

MOONBIRD_Logo_ONLINE_POS_RGB (1)

Onze samenwerking met Faresa heeft de deur geopend naar nieuwe mogelijkheden in het gebruik van geavanceerde technologieën binnen de geestelijke gezondheidszorg. Samen voerden we verschillende projecten uit over de rol van technologie in therapie, wat ons in staat stelde om de wetenschappelijke onderbouwing van ons product verder te versterken. Faresa’s vernieuwende aanpak, waarbij wetenschap en technologie naadloos samensmelten, heeft ons ook geholpen om onze producten en diensten te verfijnen op vlak gebruikerservaring en therapeutische effectiviteit. We kijken intussen uit naar de positieve impact die Faresa zal blijven hebben in de wereld mentale gezondheid.

Stefanie Broes

CEO

logo uq

“Samen met UQalify zorgen we voor de input van onze kennis en tips voor het mental wellbeing topic dat ze, samen met een Masterclass door Prof De Nele Jacobs aan hun bedrijfsklanten en werknemers kunnen aanbieden. Het gaat om een interactief community platform om op een andere manier te leren. Hun slagzin is dan ook "Learn Different" en dit dus ook op vlak van onze expertise. We zijn fier om met deze Antwerpse partner onze content internationaal aan te bieden”.