Klantenverhalen

We houden van warme en duurzame klantrelaties door het leveren van kwaliteit. We gaan samen op weg, met bedrijven en hun werknemers en ook de mensen die persoonlijk bij ons komen aankloppen voor hulp met hun mentaal welzijn.

Wat bedrijven over Faresa zeggen

GLOWI_LOGO_RGB_page-0001-1

Sinds 2018 heeft Het Poetsbureau in samenwerking met FARESA zich ingezet om gratis psychologische hulp aan al zijn medewerkers aan te bieden. Afgelopen jaar hebben we onze samenwerking vernieuwd met een gerichte focus op het aanpakken van aangegeven uitdagingen. Zo hebben we opgemerkt dat er behoefte was aan meer fysieke aanwezigheid in verschillende regio’s, daarom heeft FARESA een netwerk van 7 antennes opgezet in. Daarnaast hebben we het aanbod uitgebreid naar andere bedrijfseenheden, namelijk Glowi Facilities en Glowi Jobs. Om onze betrokkenheid bij diversiteit te vergroten en ons aanbod zo laagdrempelig mogelijk te maken, hebben we geïnvesteerd in een nieuwe marketingcampagne en gedeelde afspraken gemaakt over de omgang met anderstaligen. Ook hebben we communicatie in meerdere talen geïmplementeerd. Het door FARESA opgezette online boekingsplatform specifiek voor Glowi vermindert de noodzaak tot uitgebreid online zoeken en doorklikken. We streven ernaar psychologische hulp toegankelijk te maken voor iedereen die het nodig heeft. Faresa denkt proactief met ons mee en adviseert ons op basis van de gevoerde gesprekken om een preventief en positief welzijnsbeleid te ontwikkelen.

Jo Mellemans

Voorzitter raad van bestuur

Voka_Kamer_van_Koophandel_Limburg

In het traject voor ondernemingen met groei-ambities dat ik coördineer zet ik in op de ondernemer, de onderneming en de strategie. Deze drie componenten moeten in evenwicht zijn. Vanaf de eerste editie van Accelero in 2018 was Faresa partner. Wij voorzien bij de opstart van het jaartraject voor elke ondernemer een 1op1-gesprek met Nele. Daaruit komt een rapport dat al dan niet gedeeld kan worden met mezelf als adviseur. Dit heeft geleid tot resultaten: bij sommige ondernemers geeft dit drastische inzichten en acties; bij anderen geeft dit bevestiging met kleinere aanbevelingen..”

Joeri
Joeri Stoop

Senior adviseur scale-ups en groeiondernemingen

ansell

"Faresa biedt uitstekende, op maat gemaakte psychologische hulp. Ze reageren snel, tonen professionaliteit en passen hun ondersteuning flexibel aan, waardoor de ervaring van medewerkers zeer positief is!"

Jill Vander Kelen

Senior HR Manager

pb leiner logo

Wij hebben nood aan een snelle begeleiding van een medewerker die geconfronteerd werd met persoonlijke issues. Er kan heel snel opgestart worden en er werd een soliede, professionele ondersteuning geboden waardoor de medewerker snel terug het werk kon integreren.

PB Leiner

datwyler

"Onze eerste kennismaking met Faresa kwam tot stand via de arbeidsgeneeskundige dienst, en vanaf het allereerste moment hebben wij een heel positieve samenwerking mogen ervaren. Eerst werd er ruim de tijd genomen om onze organisatie te leren kennen."

Datwyler

Springbok_Logo_2023_Kleur_RGB

De digitale experts bij Faresa ondersteunden ons team vanuit een sterke betrokkenheid bij het uitwerken van een digitale bedrijfsscan om welzijnsmaturiteit in kaart te brengen en te scoren. Zeer tevreden over de vlotte samenwerking, afwerking en nazorg van deze betekenisvolle tool.

Springbok
Brecht Buysschaert

CEO en Founding partner, senior well-being consultant, keynote speaker

MOONBIRD_Logo_ONLINE_POS_RGB (1)

Onze samenwerking met Faresa heeft de deur geopend naar nieuwe mogelijkheden in het gebruik van geavanceerde technologieën binnen de geestelijke gezondheidszorg. Samen voerden we verschillende projecten uit over de rol van technologie in therapie, wat ons in staat stelde om de wetenschappelijke onderbouwing van ons product verder te versterken.Faresa’s vernieuwende aanpak, waarbij wetenschap en technologie naadloos samensmelten, heeft ons ook geholpen om onze producten en diensten te verfijnen op vlak gebruikerservaring en therapeutische effectiviteit.We kijken intussen uit naar de positieve impact die Faresa zal blijven hebben in de wereld mentale gezondheid..”

Stefanie Broes

CEO

Wat onze persoonlijke klanten over Faresa zeggen

favicon

"Ik zat wat in de knoop bij mezelf. Had veel en hard gewerkt gedurende een lange
periode. Ik koos voor Faresa omdat ik er in het verleden een positieve ervaring mee
gehad heb. Ik raad Faresa aan omdat je er vlug geholpen kunt worden. Ze geven je
goede tips waar je mee aan de slag kunt gaan. Ze laten je op een andere manier
nadenken om weer verder te kunnen."

F.E.

Cliënt Faresa

favicon

"Sinds eind vorig jaar ging ik door een moeilijke periode in mijn leven. Mijn
stressniveau schoot door het plafond, mijn energiepeil zat onder het vriespunt. Ik
legde mezelf op alle vlakken heel veel druk op. Alles in mijn leven moest perfect
zijn: mijn werk, mijn kinderen, mijn huishouden. De eerste maanden heb ik een
aantal stappen ondernomen om mijn stress-signalen te leren herkennen en mijn
stressniveau naar beneden te krijgen. Dat was een eerste stap in de goede richting,
maar onvoldoende om mijn energie omhoog te krijgen Ik ben dan op zoek gegaan naar een praktijk die me kon helpen met het aanpassen van een aantal gedragingen die bijdroegen aan onnodige stress en mijn energie wegzogen. Samen gingen we op zoek naar die zaken die heel veel energie van mij vroegen en eigenlijk overbodig waren. Dankzij "opdrachten" die ik telkens meekreeg heb ik o.a. leren erkennen dat ik ook eens aan mezelf mag denken, dat niet alles perfect moet zijn voor je iets doet waar je energie van krijgt en dat je gerust wat meer kan loslaten dan je soms denkt. Stilaan kwam er meer en meer energie vrij om terug te doen wat ik graag doe. Versie 2.0 van mezelf is opnieuw gelukkig, energiek en vrij(er) van stress."

G.R. (37 jaar)

Cliënt Faresa

favicon

Toen ik erachter kwam dat ik hulp nodig had durfde ik deze eerst niet te vragen, maar ik ben enorm blij dat ik toch naar Faresa gegaan ben. Ik had meteen een klik met mijn psychologe en werd enorm goed geholpen. Vandaag voel ik me weer goed en dat allemaal door Faresa, bedankt!"

E.C. (17 jaar)

Cliënt Faresa

favicon

Ik zat al een tijdje in burn-out en had het gevoel dat ik geen stap meer vooruit ging, hoewel ik al maanden met een burn-outcoach aan het werken was. De controlearts van het ziekenfonds raadde me aan om toch naar een psycholoog te gaan. Ik heb gewoon gegoogeld en kwam zo bij Faresa uit. Met Sofie had ik meteen een goed gevoel en met haar tips die ze me aanreikt, ga ik telkens aan de slag. Ik voel me maand na maand beter worden en ben zo blij dat ik toch de stap heb gezet om naar een psycholoog te gaan. Zij pakt het hele plaatje aan en niet enkel de burn-out waar ik toen mee worstelde. Ik sta nu dankzij haar sterker in mijn schoenen en kan veel beter mijn grenzen aangeven. Ik kan niet zeggen waarom Faresa beter zou zijn dan andere opties, omdat het voor mij de eerste keer is dat ik bij een psycholoog terechtkom. Maar ik ben wel overtuigd dat de mensen die daar werken zeer bekwaam zijn, begripvol en een oplossing kunnen aanreiken zodat men stappen in de goede richting kan nemen naar genezing.

H.N.

Cliënt Faresa

favicon

Ik ontdekte Faresa door het artikel in Made In Limburg over de investering van LRM in hun burn-outbestrijding. De benadering die ze beschreven stond mij aan. Ik kon vrij snel bij hun terecht met mijn hulpvraag. Hun aanpak en coaching heeft mij geholpen om het werk te hervatten.

I.S.

Cliënt Faresa

favicon

Mijn huisarts had me dit aangeraden.

M. B. (31 jaar)

Cliënt Faresa

favicon

Ik heb Faresa vorig jaar leren kennen via een doorverwijzing door mijn werkgever nadat ik van onze bedrijfsgeneesheer het signaal gekregen had dat ik moest opletten om niet in het rood te gaan. Ik heb via open, eerlijke gesprekken de nodige feedback gekregen om me meer bewust te worden van de situatie waarin ik me bevond. Dit heeft me gesterkt in het bijsturen van mijn eigen professioneel gedrag.

K. G. (55 jaar)

Cliënt Faresa

favicon

Ik zocht hulp tussen werk en privé, was mezelf aan verliezen wie ik echt was, kom uit een relatie van partnergeweld. De stap om dit te doen was van lange adem, en ik was echt op tot ik van mijn bureau doorverwezen werd naar Faresa. Nu reeds vier sessies achter de rug en kijk al zeker uit naar de volgende. Dankzij haar ben ik me anders gaan zien (terug als mens). Begon ik te beseffen dat dit allemaal niet vanzelfsprekend was, dat je soms even tijd moet nemen om te kijken wat je echte noden zijn en hoe je uzelf voelt, en dat dit oké is. Ik zou dit zeker willen aanraden aan collega’s die het moeilijk hebben en die terug rust zoeken tussen hunzelf en hun werk.

B8A1837D_2892_4417_B116_16BFCDE27C7B (2)
L. P. (35 jaar)

Cliënt Faresa

favicon

"Faresa helped me finding healthy ways to address overwhelming feelings of stress in everyday life. During a short-term, solution-focused counseling period, I managed to develop effective new coping skills. I especially liked Faresa's empathetic, friendly and empowering approach. It made me feel as if I was able to improve myself, instead of being ´healed´or ´treated´. "

L.V. (37 jaar)

Cliënt Faresa

favicon

"Ik merkte dat ik mezelf heel veel druk oplegde waardoor ik niet meer merkte wat nu echt belangrijk is voor mij en wat niet mag. Sophia heeft me hierin goed begeleid door een balans van conversatie en de nodige confrontatie."

L. C. (30 jaar)

Cliënt Faresa

faresa-team

Maak kennis met het Faresa-team

Onze experten begeleiden jou, je dierbaren of werknemers naar een verbeterde mentale gezondheid. Maak kennis met onze coaches, klinisch psychologen, arbeids- en organisatiepsychologen, neuropsychologen en andere experten om te weten wie de match is voor jouw uitdaging.