Lies de Deygere

Klinisch psycholoog

Hasselt

Ik ben een enthousiaste klinisch psycholoog met een diepgaande interesse in de menselijke psyche. Via acceptatie, vriendelijkheid en geduld creëren we een veilige ruimte om te groeien.

“Between the stimulus and response, there is a space. And in that space lies our freedom and power to choose our responses. In our response lies our growth and our freedom.” - Viktor Frankl

faresa-team-lies

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd als Master in de klinische psychologie voor volwassenen aan de KU Leuven in 2023. Ik ben begonnen bij Faresa als stagiaire en werk hier nu als klinisch psycholoog. Mijn toewijding aan dit veld gaat verder dan alleen mijn werk. Ik ben ook actief als vrijwilliger bij ANBN (Anorexia Nervosa Boulimia Nervosa) en heb vrijwilligerswerk verricht voor Mindmates, een organisatie verbonden aan de KU Leuven.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Angstklachten
  • Stress en stemmingsproblemen
  • Psychosomatische klachten
  • Vragen rond identiteit
  • Ondersteuning voor jongeren, volwassenen en ouderen

Wat mij typeert

  • Een integratieve therapeutische benadering
  • Een focus op acceptatie en zelfcompassie
  • Het opbouwen van een therapeutische relatie gekenmerkt door authenticiteit, empathie en aanvaarding

Mijn aanpak

Mijn benadering in therapie is integratief, waarbij ik elementen uit cognitieve gedragstherapie, cliëntgerichte therapie, systeemtherapie en psychodynamische therapie combineer. Het creëren van een veilige ruimte waar cliënten zichzelf kunnen zijn en leren om vriendelijker en geduldiger naar zichzelf te kijken, staat hierbij centraal. Dit bevordert groei en zelfacceptatie.

Mijn vrijetijdsbesteding

Ik beschouw mezelf als een enthousiaste psycholoog met een diepe interesse in de menselijke psyche. Buiten mijn werk vind ik rust in de natuur, breng ik graag tijd door met familie en vrienden, reis ik en heb ik een grote liefde voor dieren.

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning? Ik ben hier om je te helpen.