BELANGRIJKE INFORMATIE

 

 

ZELF EEN AFSPRAAK MAKEN VIA HET ONDERSTAAND BOEKINGSSYSTEEM

 

Via onderstaand boekingssysteem kan u een afspraak maken met een van onze psychologen. Na het maken van een afspraak zal u een bevestigingsmail ontvangen. Via deze bevestigingsmail kan u uw afspraak beheren of annuleren. Daarnaast ontvangt u zowel 3 dagen voor uw afspraak als de dag voor uw afspraak een herinneringsmail. Let op: deze bevestigingsmail en de herinneringsmails kunnen in uw spamfolder terechtkomen.

 

 

LIEVER BELLEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN?


Vindt u niet meteen een gepast moment of vindt u uw psycholoog niet terug in onderstaande lijst, neem dan gerust contact op met het secretariaat van Faresa op het nummer 011 75 80 55.

 

 

UW AFSPRAAK ANNULEREN

 

Wenst u uw afspraak te annuleren, doe dit dan ten laatste 48u voor de aanvang van uw afspraak. Indien u binnen de 48u uw afspraak annuleert, zal Faresa de afspraak alsnog aanrekenen. Neem contact op met het secretariaat van Faresa op het nummer 011 75 80 55.

 

 

RICHTLIJNEN IN FUNCTIE VAN HET CORONAVIRUS

 

Voor uw gezondheid en deze van onze medewerkers vragen we u om de volgende richtlijnen nauwgezet op te volgen:

 • Onze wachtruimten zijn niet toegankelijk, kom dus niet te vroeg naar uw afspraak. Bent u iets vroeger, dan vragen we u om even buiten te wachten
 • Een mondmaker is verplicht in alle publieke ruimtes (balie, gang, toilet)
 • Ontsmet uw handen bij het binnenkomen. We voorzien ontsmettende handgel op iedere locatie
 • Voelt u zich ziek, gelieve contact op te nemen met uw psycholoog of het secretariaat van Faresa om uw afspraak te verplaatsen (tel: 011 75 80 55)

 

Heeft u nog vragen of vindt u de bevestigingsmail niet meteen terug, neem dan gerust contact op met het secretariaat van Faresa op het nummer 011 75 80 55.

 

Uw Faresa team

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55