online therapie therapie burn out blended care

Online tools

Bij Faresa streven we ernaar om onze kennis en expertise laagdrempelig te houden en dit met het oog op innovatie. Met blended care brengen we efficiëntie, bereikbaarheid, persoonlijk contact en steun op lange termijn samen. Wat mag je je daar nu bij voorstellen? Faresa biedt psychologische begeleiding door face-to-face contact, online therapie en mobiele apps aan elkaar te linken.

 

Online tools voor problemen en verhogen veerkracht

Heel wat mensen hebben het moeilijk om de eerste stap naar een psycholoog te zetten. Het is precies daarom dat Faresa via blended care online tools aanreikt voor online therapie. Heb jij al gehoord van het ELF-platform©? E-learning Faresa of ELF© is een vernieuwend online platform waarbij zowel individuen als werknemers zich anoniem kunnen inloggen. Deze vorm van online therapie werd gedigitaliseerd met video’s en kan aangewend worden voor deskundige raadpleging omtrent bepaalde problemen of groeikansen. Interessant hierbij is dat je deze online therapie als werkgever aan je personeel kunt aanbieden binnen het employee assistance program van Faresa. Welke problematieken komen nu aan bod? Dat gaat van een burn-out, depressie, verzuim tot faalangst. ELF© kan dus niet enkel in een onderwijscontext ingeschakeld worden, ook leidinggevenden kunnen er burn-outsignalen mee detecteren.

 

Online therapie via BurnOutAid of BOA©

Steeds meer mensen worden tijdens hun loopbaan geconfronteerd met een burn-out. Via blended care focussen we op burn-outpreventie en curatie aan de hand van online therapie. Hoe? Met onze gepersonaliseerde BurnOutAid app, beschikbaar voor iOS en Android. Zowel voor werknemer als werkgever stellen we een risicoanalyse voor een burn-out ter beschikking. Denk hierbij aan een vragenlijst met 15 items waarbij de burn-outsymptomen, werkfactoren en gedragskeuzes van de werknemer worden gemeten, feedback over jouw vooruitgang en follow-up op lange termijn. Daarnaast zijn er verschillende behandelingsmodules die je kan gebruiken om aan zelfmanagement van burn-outrisico’s te doen. Wil je meer over deze online therapie weten? Contacteer ons via info@faresa.be.

 

Blended care maakt therapie laagdrempelig

Aan de hand van het blended care concept introduceert Faresa een schaalbare oplossing voor organisaties. Via online therapie krijgt iedereen de toegang tot psychologische ondersteuning bij een depressie, burn out, faalangst of verzuim. Bovendien is aanvullende communicatie met onze psycholoog steeds mogelijk.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

online therapie therapie burn out blended care psycholoog

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.
online therapie therapie burn out blended care psycholoog

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55