Online therapie

Slapen kan je leren! Scroll snel naar beneden en probeer het zelf.

 

 

 

 

Online therapie vindt plaats via e-mail, chat of een videoconference. Een aantal applicaties of wearables (draagbare technologie) kunnen eveneens ingezet worden om de effectiviteit van de therapie te verhogen.

 

Wat zijn de voordelen van online therapie?

Met online therapie wordt je minder geconfronteerd met wachttijden. Kan je je moeilijk verplaatsen, zit je in het buitenland of heb je weinig tijd? Dan is online therapie misschien de oplossing voor jou. De drempel voor online therapie is vaak lager dan bij traditionele therapie. Soms hebben mensen een vrees om gezien te worden bij de psycholoog en verkiezen ze om anoniem te blijven. Na een tijdje zou het kunnen dat je toch face to face therapie wenst omdat je het directe contact met je psycholoog mist.   

 

Wat zijn de effecten van online therapie?

Uit grootschalige studies blijkt dat online therapie effectief is om depressieve klachten te verminderen. Verder geeft onderzoek aan dat online therapie, meer bepaald online cognitieve gedragstherapie (CGT) een levensvatbare, effectieve en aanvaardbare behandeling is voor mensen die niet bereid of in staat zijn om traditionele therapie te volgen.

 

Ontdek online therapie

Faresa is een expert in het zorgen voor mentale veerkracht. Vermits we efficiënte hulp willen bieden, ook als u weinig tijd heeft of de verplaatsing niet kunt maken. Met behulp van online therapie per e-mail, chat of videoconference staat je psycholoog bij Faresa je bij. Wil je dit graag uitproberen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@faresa.be.

 

 

Probeer het zelf eens!

Zie jij meerdere nachten elk uur van de klok? Weet jij alles van nachtenlang wakker liggen? Kan jij het piekeren niet uit je bed houden?
Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en krijg gratis toegang tot onze e-learning module 'Slapen kan je leren!' 

Naam en voornaam *
E-mail adres *

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55