Kristien Brassine

Professional Coach

Hasselt

Ik ben vrouw, moeder, partner, wetenschapper, coach en ... mezelf. Nu laat ik me zien zoals ik écht ben, maar dat is lange tijd anders geweest. Dankzij coaching ben ik op zoek gegaan naar mezelf en intussen ben ik zelf een ICF Professional Certified Coach.

Verbinding is de reden waarom we hier zijn, het geeft zin en betekenis aan ons leven” - Brené Brown

faresa-team-kristien-brassine

Mijn achtergrond

Na mijn studies - master in de chemie, doctoraat in de wetenschappen - was ik druk met carrière maken, kinderen krijgen... Totdat een burn-out mij écht stil liet staan. Van mijn gezin krijg ik de duidelijke boodschap: zo kan het niet verder. Het maakt niet uit wat je gaat doen, zolang jij weer gelukkig wordt. Makkelijker gezegd dan gedaan: wat wil ik in deze fase van mijn leven? Makkelijker gezegd dan gedaan: die dingen doen waardoor ik goed in mijn vel zit. Samen met mijn gezin, mijn loopbaancoach en mijn Professional Certified Coach ben ik op zoek gegaan naar mezelf. Ik geloof oprecht dat elke persoon een coach nodig heeft. Een coach activeert je, inspireert je en faciliteert je ontwikkeling tot meer mens zijn. En vooral, een coach is een onafhankelijk klankbord, heeft geen voordelen bij deze of andere beslissing en oordeelt niet. 

Mijn aanpak

Intussen ben ik zelf een ICF Professional Certified Coach, heb ik heel wat ervaring opgedaan en wil ik in échte verbinding, van hart tot hart, jou een eindje vergezellen tijdens je zoektocht naar jezelf en te voelen wat voor jou belangrijk is en wat jij nodig hebt. Wie kan bij mij terecht?

  • volwassenen en jongeren vanaf 17 jaar met stressklachten of (symptomen van) burn-out;
  • volwassenen die hun loopbaan kritisch onder de loep willen nemen
  • volwassenen die niet meer precies weten wat ze zelf willen en de controle over hun eigen leven terug in eigen handen willen nemen;
  • volwassenen die als persoon verder willen ontwikkelen en groeien om hun potentieel te optimaliseren

Mijn vrijetijdsbesteding

Muziek geeft mijn dagen extra kleur, zeker wanneer ik naar een live concert kan of af en toe zelf met F:e-m@il op het podium sta. Daarnaast maak ik nog tijd om een goed boek te lezen, te wandelen of af te spreken met vrienden. 

"Stel je voor dat ik jou zou coachen. Waarover zou jij graag van gedachten wisselen of sparren, in alle veiligheid en in alle vertrouwen?”