Rogier Thissen

Chief Technology Officer (CTO)

Hasselt

Ik ben een toegewijde technologieliefhebber gedreven door een passie voor het creëren van gebruiksvriendelijke technologieën die niet alleen taken vereenvoudigen, maar ook degenen die ze gebruiken inspireren. Binnen Faresa richt ik mij op het implementeren van technologie in de dienstverlening.

“The details are not the details. They make the design.” – Charles Eames

Mijn achtergrond

Als toegewijde technologieliefhebber ben ik gepassioneerd door het creëren van gebruiksvriendelijke technologieën die zowel taken vereenvoudigen als inspireren. Mijn expertise strekt zich uit van het ontwikkelen van intuïtieve interfaces tot het innoveren in medische technologie, waarbij ik altijd streef naar technologie als een versterkende kracht.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Ontwikkeling van gebruiksvriendelijke technologieën
  • Innovatie in medische en psychologische toepassingen
  • Integratie van AI in doelgerichte oplossingen

Wat mij typeert

  • Een diepe passie voor technologie en innovatie
  • Een focus op het verbeteren van het welzijn van gebruikers door technologie
  • Een pionier in het combineren van technologie met gezondheidszorg

Mijn aanpak

Bijzonder aangetrokken tot het kruispunt van technologie en gezondheidszorg, weef ik mijn achtergrond in AI in doelgerichte toepassingen, met een scherp oog voor het verbeteren van medische en psychologische toepassingen. Het doel is bij te dragen aan oplossingen die een positieve invloed hebben op het welzijn van gebruikers. Faresa zet zich in op blended care, waar ik met veel plezier mijn steentje aan bijdraag.

Mijn vrijetijdsbesteding

Buiten de wereld van software en algoritmes vind ik rust en opwinding op volle zee. Zeilen is niet zomaar een hobby voor mij; het is een reis die de avontuurlijke geest weerspiegelt die ik zowel naar technologie als naar het leven breng. Of ik nu golven navigeer of nieuwe bestemmingen ontdek, de zee is waar ik inspiratie vind.

faresa-team-rogier

Benieuwd hoe Faresa technologie implementeert in haar dienstverlening?