Eva Pleumeekers

Klinisch psycholoog - Gedragstherapeut

Hasselt

Ik begeleid cliënten met diverse uitdagingen en geloof in een persoonlijke aanpak waarbij ik samen met mijn cliënten hun unieke pad naar groei en zelfontwikkeling bewandel.

“What if I fall?”

“Oh but darling, what if you fly?” – Erin Hanson

faresa-team-eva

Mijn achtergrond

Ik behaalde in 2012 mijn Master in Klinische en Gezondheidspsychologie aan de KU Leuven, met een focus op volwassenen. Mijn stage doorliep ik bij het Psychiatrisch Ziekenhuis Asster, waar ik ervaring opdeed in algemene psychiatrie, waaronder stemmings-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen, alsook psychose. Sinds 2015 werk ik als psycholoog en heb ik mij verder gespecialiseerd. Ik volgde opleidingen in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Dialectische Gedragstherapie (DGT) tussen 2016 en 2017, en rondde in 2021 een postgraduaat in Gedragstherapie af. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van tinnitus, inclusief Tinnitus Retraining Therapy (TRT).

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Angsten
  • Depressie
  • Burn-out
  • Problemen met zelfbeeld    

Wat mij typeert 

  • Maatwerk in therapie
  • Geloof in de kracht van verandering en persoonlijke ontwikkeling
  • Expertise over begeleiding bij tinnitus

Mijn aanpak

Mijn benadering richt zich op het unieke van elk individu, waarbij we samen ontdekken hoe je waardevollere keuzes kunt maken en minder verstrikt raakt in je gedachten. Mijn motto luidt: “Verandering kan intimiderend zijn, maar het biedt ons waardevolle lessen en groeimogelijkheden”. Mijn doel voor cliënten is hen te helpen dichter bij hun ideale zelf te komen. Dit bereik ik door nauw met hen samen te werken hun valkuilen en sterktes te onderzoeken, en een therapie op maat te ontwikkelen.

Mijn vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen in de natuur, knuffelen met mijn katten, een boek lezen of op reis gaan. 

Klaar om jouw uitdagingen aan te pakken? Ik ben hier om je te ondersteunen.