Kirsten Bielen

Chief Financial Officer (CFO) - HR

Hasselt

Ik ben een oplossingsgerichte en mensgerichte professional die Faresa ondersteunt met hun financiën en human resources beleid. Met een zijsprong als burn-outcoach en loopbaanbegeleider ben ik heel gepassioneerd om Faresa verder te begeleiden in haar streven naar operationele excellentie.

“Paths are made by walking” - Franz Kafka

faresa-team-kirsten

Mijn achtergrond

Ik ben tijdens mijn loopbaan hoofdzakelijk actief geweest als CFO/Finance-HR Manager. Ik combineer coaching- en mentorvaardigheden met operationele ervaring en een gedegen expertise in management, leiderschap, finance en HR.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Je kan bij mij terecht voor vragen over financials en reporting. Ik ben het aanspreekpunt voor HR-gerelateerde topics dus interne medewerkers kunnen op mij rekenen voor ondersteuning in hun eigen werking.


Wat mij typeert

  • Gevoeligheid voor de energie en emoties achter menselijke interacties
  • Vaardigheid in het bouwen van bruggen tussen zakelijke doelen en menselijke behoeften

Mijn rol

Door hand in hand samen te werken met de verschillende stakeholders weet ik me steeds dicht aan te sluiten bij de belangen van de business en de eindgebruiker. Deze vaardigheden en expertise zet ik in om binnen Faresa de rol op te nemen als CFO en me te richten op de financiële processen en de uitbouw van het menselijk kapitaal binnen Faresa. Zo help ik Faresa om opportuniteiten te gebruiken om nieuwe ideeën of producten te creëren en de organisatie te transformeren met veel aandacht voor het menselijk kapitaal, innovatie & strategie. 

Mijn vrijetijdsbesteding

Buiten mijn professionele leven vind ik voldoening in het verkennen van nieuwe ideeën en perspectieven. Ik ben gepassioneerd over persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel in mijn eigen leven als in het ondersteunen van anderen in hun reis.

Heb je vragen of ben je benieuwd of een plek bij Faresa iets voor jou is? Neem hier contact met me op.