Anne Neyskens

Klinisch psycholoog - Gedragstherapeut - Supervisor

Hasselt

Met ervaring in leidinggevende functies en klinische psychologie, geef ik wetenschappelijk onderbouwde en mensgerichte therapie. Ik geloof sterk in echtheid en transparantie en ben een trotse moeder van twee zonen.

“There’s always another story, there’s more than meets the eye” – W.H. Auden

faresa-team-anne-neyskens

Mijn achtergrond

Gedreven door mijn fascinatie voor het menselijk brein en gedrag, studeerde ik Klinische Psychologie en Gedragstherapie aan de KU Leuven. Mijn focus ligt op het begrijpen en beïnvloeden van menselijk gedrag binnen diverse relationele ecosystemen zoals relaties, gezinnen en werkomgevingen. Ik werk dan ook voornamelijk met jongeren en volwassenen en dit zowel individueel, in koppel als in gezinscontext. Mijn carrière als psycholoog-psychotherapeut omvat ervaring in diverse settings, waaronder CGG, universiteiten, psychiatrische ziekenhuizen en groepspraktijken. Ik heb mijn klinische werk vaak gecombineerd met leidinggevende rollen, projectmanagement en onderwijsopdrachten. Naast mijn werk bij Faresa, heb ik een eigen praktijk en ben ik verbonden als supervisor Integratieve Psychotherapie aan de UA en Gedragstherapie aan de KU Leuven.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Brede waaier aan psychologische problemen en doelen
  • Gedragstherapie voor jongeren en volwassenen
  • Persoonlijkheidsstoornissen
  • Werkgerelateerde uitdagingen
  • Individuele, koppel- en gezinstherapie
  • Begeleiding in waardengericht leven en omgaan met veranderingen

Wat mij typeert

  • Bruggen bouwen, mensen proberen inspireren en inzetten op (zorg)innovatie
  • Een combinatie van wetenschappelijke onderbouwing en mensgerichte aanpak
  • Echtheid en transparantie in therapie
  • Ervaring in diverse therapeutische contexten en leidinggevende functies

Mijn aanpak

In mijn werk combineer ik wetenschappelijke onderbouwing met een mensgerichte aanpak, waarbij echtheid en transparantie centraal staan. Bruggen bouwen, inspireren en inzetten op zorginnovatie vormen de rode draad in mijn carrière.

Mijn vrijetijdsbesteding

Als trotse moeder van twee zonen en gelukkig getrouwd, vind ik balans in mijn leven door tango te dansen (because it always takes two), te reizen. Ik sta optimistisch in het leven. Ik geloof sterk in het nastreven van hogere doelen en het steeds terug zoeken naar verbinding met elkaar. Want “It always seems impossible until it’s done.” – Nelson Mandela

Zijn er veel veranderingen in je leven of heb je vragen over jouw persoonlijke uitdagingen? Ik ben hier om je te ondersteunen.