Prof. Dr. Nele Jacobs

Chief Executive Officer (CEO) - Klinisch psycholoog - Gedragstherapeut

Hasselt

Ik ben een ondernemer, onderzoeker en innovator op vlak van mentale gezondheidsbevordering. Mijn taak binnen Faresa is de andere experten enthousiasmeren en laten excelleren op hun talenten met het oog op meer impact hebben op het mentaal welzijn in het privé en professioneel leven van mensen.

“To improve is to change, so to be perfect is to change often”
– Winston Churchill

faresa-team-nele

Mijn achtergrond

Ik ben tijdens mijn loopbaan hoofdzakelijk actief geweest als onderzoeker en bedrijfseigenaar. Ik combineer mijn universitair werk met mijn taak als gedelegeerd bestuurder van Faresa. Mijn expertise strekt zich uit over algemeen management en innovaties in de gezondheidszorg.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Voor een toelichting van de visie, missie en waarden van Faresa
  • Voor een voorstelling van onze diensten en producten voor een beter welzijn voor organisaties en hun werknemers

Wat mij typeert

  • Mensgericht
  • Doelgericht
  • Wetenschappelijk onderbouwd werken

Mijn rol

Het is essentieel om samen te werken met de juiste mensen om betekenisvolle doelen te bereiken. Bij Faresa vind ik deze mensen - collega's die zich inzetten voor zowel het management als de zorg voor onze klanten. Onze focus ligt op het stimuleren van groei binnen Faresa, zowel in termen van impact, klantenbestand als internationale expansie. Ik ben constant op zoek naar nieuwe kansen voor Faresa, klaar om deze te grijpen en te realiseren met een enthousiast team van gelijkgestemden. Mijn passie ligt bij het bevorderen van technologisch ondersteunde mentale gezondheidszorg.

Mijn vrijetijdsbesteding

Buiten mijn professionele leven vind ik voldoening in tijd doorbrengen met mijn gezin bestaande uit mijn man en drie kleine kindjes. Ik kan me ontspannen met de activiteiten die ik met hen of met vrienden en familie samen doe of ontspan me met muziek of een bezoek aan de wellness.

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning? Ik ben hier om je te helpen.