Jaak Beckers

Klinisch psycholoog - Gedragstherapeut

Hasselt

Ik geef workshops over gedragstherapie en ben sterk betrokken bij de ontwikkeling van professionele opleidingen. Bij mij kan je terecht voor verschillende gedragstherapeutische behandelingen en workshops. 

faresa-team-jaak

Mijn achtergrond

In 1972 studeerde ik af in experimentele psychologie aan de KU Leuven, waarna ik in 1978 een postgraduaat in gedragstherapie behaalde aan de Universiteit Utrecht. Ik ben actief als supervisor voor de postgraduaatopleiding gedragstherapie aan de KU Leuven en ik coördineer ouderenzorg voor CGG/LITP Limburg. Mijn expertise deel ik door het geven van workshops over gedragstherapie, zowel nationaal als internationaal. Ik ben een erkend lid van diverse professionele organisaties binnen mijn vakgebied.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Supervisie en advisering in gedragstherapie.
  • Coördinatie en ondersteuning in ouderenzorg.
  • Gedragstherapeutische behandelingen en workshops.

Wat mij typeert

  • Diepgaande kennis en jarenlange ervaring in experimentele en gedragstherapie.
  • Een sterke betrokkenheid bij de ontwikkeling en supervisie van professionele opleidingen.
  • Engagement in nationale en internationale gedragstherapiegemeenschappen, zoals de EABCT.

Mijn aanpak

Als psycholoog en gedragstherapeut bij Faresa, zet ik me in om de kwaliteit van het therapieaanbod te waarborgen door mijn rol als adviseur en supervisor. Naast deze adviserende taken, bied ik ook directe therapie aan, waarbij mijn focus ligt op de toepassing van bewezen gedragstherapeutische technieken, aangepast aan de individuele behoeften van elke cliënt.

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning? Ik ben hier om je te helpen.